Uus koduleht avatud!

Rõõm on tõdeda, et oleme valmis saanud meie värske ilmega kodulehe. Soovime uue kodulehega muuta veebi külastust oluliselt mugavamaks ja sisukamaks. Oleme teinud uuel kodulehel omale sobiva toote välja valimise ja päringu saatmise oluliselt lihtsamaks varasemast – lihtsalt vali sobivad tooted ükshaaval välja, lisa need päringus ning seejärel saad korraga vaadata enda kokkupandud päringut ning meile teele saata, mille alusel teeme Sulle pakkumise.Seejärel avaneb sul aken kus on kõik Sinu välja valitud tooted ning saad automaatselt panna päringu meile teele, mille alusel saame Sulle sobiva pakkumise teha. Täiendavad kommentaarid kirjuta lahtrisse “Sõnum”.

Lisaks, uuel kodulehel on olemas blogi kuhu hakkame aegajalt postitama erinevaid postitusi mesinduse kohta, ühtlasi meie toodetud toodete tutvustused ja põhjalikud ülevaated. Aja möödudes lisandub kodulehele aina rohkem sisu toodete kohta – videod, pildid ning sisukamad ülevaated mis kõik muudavad teie ostuotsuse tegemist oluliselt lihtsamaks.

Loodame siiralt, et võtad uue kodulehe hästi vastu ning igasugune tagasiside on väga teretulnud!

Asteni Mesindus